Camper Techniek Gouda
                                   De Camper Accessoires Specialist 

AIRCO'S

 

Voor een koele of warme camper of caravan zijn er de airco's met warmtepomp die zowel koelen als verwarmen. Staat u aan de stroom van de camping dan is dit een gas besparende oplossing. De uitvoeringen zijn opbouw op het dak of inbouw in het zitgedeelte of onder bed. Met 3 uitstroomopeningen bij de bankairco, of 3 op gewenste plek (tegen meerprijs).

Truma Aventa

Inclusief montage €2995,= ipv bestaand dakluik. Incl. luchtverdeler

Incl. montage


Truma Saphir compact €2187,=  

Truma Saphir comfort € 2500,=  

  Incl. montage slangen uitstroomopeningen


Telair Silent 8100H €2079,=

Telair Silent 5900H €2049,=

Inclusief montage ipv bestaand dakluik.


De Truma Aventa is een mooi gestylde airco die in de camper of caravan in snelle tijd een aangename temperatuur maakt. De airco kan ook aangesloten op het i net systeem van Truma waarbij met een smartphone van afstand de airco aangezet kan worden.


De Truma Saphir compact is een bankairco die in de bank of onder bed word gemonteerd. Er zitten 3 uitstroomopeningen in die in het interieur blazen. Deze kunnen bij de airco geplaatst worden of tegen meerprijs op andere plaatsen in de camper of caravan.

De Truma Saphir comfort is zelfde als de compact maar verwarmd ook.

De Telair Silent 8100H en 5900H zijn de nieuwste van Telair. Het is een mooie airco met warmtepomp die zowel koelt als verwarmt. De airco is via een afstandsbediening te bedienen. Deze airco maakt minimaal geluid zodat de overlast van een airco voor andere minimaal is. 

De 5900H is voor voertuigen van 5-6,5m.

De 8100H is voor voertuigen van 6-7,5m.


Opbellen
E-mail
Info