Camper Techniek Gouda
                                   De Camper Accessoires Specialist 

SCHOTELS

Schotels of satellietsystemen zijn er in veel soorten en maten. Er zijn handbediende en volautomatische systemen. De handbediende systemen zoals het al zegt, worden handmatig, al of niet met een satfinder, op de satelliet gericht. De volautomatische systemen worden met 1 druk op de knop of via de app op de telefoon, automatisch op de satelliet gericht. Alle systemen kunnen desgewenst met receiver, televisie en smartcard geleverd worden zodat u met een gerust hart en werkend systeem op vakantie kan gaan.


Wilt u weten wat bij uw wensen past, neem gerust contact op.


          


65 cm Inclusief montage €2689,=

85 cm Inclusief montage €2799,=


 65 cm Inclusief montage €2199,= (Smart)

 85 cm Inclusief montage €2279,= (Smart)

65 cm Inclusief montage €2099,= (S)

85 cm Inclusief montage €2179,= (S)


65 cm Inclusief montage €1669,=

85 cm Inclusief montage €1759,=

Teleco Flatsat Easy Skew.


De Skew uitvoering van deze satellietschotel, zorgt ervoor dat de ontvangst optimaal is door de draaibare LNB. De set is uitgerust met een mooi bedieningspaneel. Bij de smart is het alleen op aan drukken en de schotel draait vanzelf naar de satelliet die uw zender nodig heeft. Dus heel makkelijk voor iedereen. Er zijn 10 satellieten geprogrammeerd. De schotel klapt automatisch in als de motor gestart word.

 Teleco Flatsat Easy.

 De Easy uitvoering heeft een simpele 2 knops bediening.  De Easy heeft 10 satellieten voor geprogrammeerd. De Astra 3 voor Canal Digitaal. De dakunit is mooi afgewerkt. De smart uitvoering veranderd zelf van satelliet als dat van de gekozen zender nodig is.

Uitgevoerd met bluetooth.
 Telesat.


Teleco's goedkoopste volautomatische schotel. Doet wat hij moet doen. De schotel zoekt de gewenste satelliet zodat u gerust tv kan kijken. De satellieten, Astra 3 en Eutelsat zijn voorgeprogrammeerd zodat u de Nederlandse zenders kan bekijken. De nieuwste versies zijn uitgerust met bluetooth zodat via de Teleco app de schotel ook aangestuurd kan worden. Er zijn 2 uitvoeringen, de 65cm en 85cm. 

 

 


 


  

 


                                                    65cm Inclusief montage €2005,=

85cm Inclusief montage €2100,=

85cm Inclusief montage €2525,=

85cm skew Inclusief montage €2790,=


De Oyster Vision HD is een complete schotel inclusief ontvanger. De voorgeprogrammeerde zenders in de ontvanger maken alles heel makkelijk. Geen losse receiver nodig. De stuurunit van de schotel zit verwerkt in de receiverkast. Deze kan in een kast weggewerkt worden en alleen met een infra rood oog in zicht bedient worden met een afstandsbediening.

De Oyster V is het nieuwste model met veel nieuwe snufjes. Het mooie design valt zeker op.

Deze uitvoering heeft ook een skew variant die de LNB optimaal afsteld voor perfect ontvangst. Via de smartbox draait de schotel naar de gewenste satelliet. Deze schotel kan via een smartphone worden geüpdate. Het enige is alleen om de app te downloaden waarbij er veel handige opties zitten.


Opbellen
E-mail
Info