Camper Techniek Gouda
                                   De Camper Accessoires Specialist 

Foto's werkzaamhedenBij Memo-Europe meegeholpen sneeuwschuivers te monteren voor een Belgische klant. Een draagsysteem gemonteerd voor de schuiver voor. Achterin de laadklep verwijderd om de strooi installatie te kunnen plaatsen. 

Voor KWS een schaftkeet "groen" gemaakt met behulp van Victron onderdelen waaronder zonnepanelen, lithium accu's een quattro omvormer/lader en afleesbaar via de color control wat de status is van alles wat er gebeurt qua laden en ontladen. Dit in opdracht van Top-Systems in Bodegraven. 

Een Amerikaanse camper waarbij het complete systeem aangepast is om met lithium accu's te werken. Via de Victron Cerbo kan alles gezien worden wat er gebeurt. Met het touchscreen kan alles opgehaald worden. Met de Digital Multi Control kan het inkomende amperage ingesteld worden en zo nodig levert de Victron Quattro het benodigde amperage bij. Het systeem moest ook deels op 110V kunnen werken, en via transformatoren die al aanwezig waren dit gecombineerd.

Voor "de Baanderij" in Gouda een Land Rover Defender ambulance voorzien van zonnepaneel, Hoppeke accu's en een airco zodat deze in Zimbabwe, waar deze heen gaat, zonder externe spanning de werkzaamheden goed en koel kan uitvoeren. 

Opbellen
E-mail
Info