Camper Techniek Gouda
                                   De Camper Accessoires Specialist 

LPG TANKS

LPG tanks zijn ideaal voor de kampeerder. De hervulbare fles of tank kunnen op een vaste plek onder of in het voertuig geplaatst worden en eventueel voorzien van een buitenvulaansluiting (standaard bij onderbouw). 

Vraag naar de mogelijkheden in uw camper of caravan. 

 

 

27 liter fles €357,=

36 liter fles €388,=

Van 25 liter tank €497,= 

tot 120 liter tank €677,=27 liter fles €431,=

33 liter fles €484,=

De staande LPG fles is gemaakt van staal. Er zit een inhoudsmeter op. Indien gewenst kan er ook een LED indicatie op gemaakt worden zodat in de camper te zien is hoeveel gas er nog aanwezig is. De inhoud is 27 liter of 36 liter. De mogelijkheid om 2 flessen te koppelen om te vullen en af te nemen is er. Het gewicht van de tank leeg is 17kg.


De liggende tank (damptank) is ideaal als er onder de camper plek is. Het is ruimtebesparend en de gaskast kan voor andere opslag gebruikt worden. De tanks zijn van 25 tot 120liter verkrijgbaar en met elektrische afsluiter en indicatie als optie te leveren. Een externe vulaansluiting is standaard bij dit type tank. Er is een tank vanaf €497,= exclusief montagemateriaal.

De lichtgewicht LPG fles is hetzelfde als de stalen, alleen het verschilt aanzienlijk in gewicht. Als elke kilo er 1 is, is dit de ideale fles. Ook deze tanks zijn te koppelen voor zowel vullen als afname. De tank is er in 27liter en 33 liter. Het gewicht van de fles leeg  is 6,3kg.
Opbellen
E-mail
Info